Terugblik Partnerdag 30 maart 2023

Hoe maken we van gele daken, multifunctionele daken? Die vraag stond centraal tijdens de eerste NDP Partnerdag van 2023. Op uitnodiging van Solarfields kwam het netwerk bijeen in duurzame entertainmentcentrum ZERO55. De 18 e-carts die er rondrijden, krijgen hun energie van de 828 zonnepanelen die op het dak liggen. Het zorgde voor een bijzondere activiteit tijdens de koffiebreak: karten. 

Partnerdagen zijn bij uitstek de plek waar NDP partners kennis uitwisselen en onderwerpen agenderen. Omdat deze eerste partnerdag in het teken van groen-gele daken stond verwelkomden we een aantal aspirant partners uit de zonnebranche.

Sprekers deze dag waren Laura van Heeswijk namens het bestuur; Claire den HertogIeke BenschopEveline BronsdijkIrene Poortinga en Willem Fokke vanuit de NDP speerpunten; Claire den HertogHerbert-Niels van der Meulen en Bart Maandag van SolarfieldsBram van den Boogaard vertelde over het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie en Erik Snijders sprak namens brancheorganisatie Holland Solar. Hij sloot af met de hoopvolle woorden: "ik ging hier erg geel naar toe en ga groener de deur uit". 

Onderstaand de presentaties die deze dag gegeven werden:

Presentatie Solarfields.pdf Nationaal Programma Regionale Energiestrategie.pdf Presentatie Holland Solar.pdf

Communicatietoolkit

Download hier

Volg ons:

Privacy policy | © Nationaal Dakenplan 2022 | Cookie policy