Agenda

Green Rooftop Dinner

11 jun 2024
18:00 - 21:00 uur
Amsterdam
route

Green Rooftop Dinner

Tijdens de vierde editie van het Green Rooftop Dinner gaan vastgoedeigenaren, investeerders, ontwikkelaars en vastgoedbeheerders onder het genot van een diner in gesprek over groen ondernemerschap in vastgoed in het algemeen en kansen voor blauw/groene daken in het bijzonder. De avond wordt georganiseerd door Loyens & Loeff, CBRE, gemeente Amsterdam, Amsterdam Weerproof en Green Business Club Zuidas.

Webinar

20 jun 2024
10:00 - 12:00 uur
online

Webinar: het maatschappelijk belang van het platte dak

TotaalDakConcept organiseert op 20 juni om 10.00 uur het webinar ‘Het Maatschappelijk Belang van het Platte Dak’. Het dak heeft de afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Innovaties en gebruiksfuncties volgden elkaar in rap tempo op. Van oudsher heeft het dak de functie van waterdichting. Overheden zijn steeds meer gaan inzien dat het platte dak ook een maatschappelijk betekenis heeft. Beleid wordt hierop afgestemd. Het dak zorgt voor extra leefruimte, speelt een rol in de energietransitie en de biodiversiteit. Door optoppen speelt het dak zelfs een rol in de aanpak van de woningnood. Hoogste tijd voor een webinar over de het maatschappelijk belang van het dak!

NDP-Partnerdag

21 nov 2024
14:00 - 17:00 uur
Yuverta, Houten
route

NDP-Partnerdag- Ondertekening Dakakkoorden

Tijdens de derde partnerdag van 2024 zijn we te gast bij NDP-partner Yuverta. Die dag sluiten de partners van het Nationaal Dakenplan - met een breed scala aan nieuwe publiek-en private partijen- dakakkoorden waarin ze samenwerkingsafspraken maken voor de versnelling van kwalitatief duurzaam én multifunctioneel dakgebruik. Op 21 november 2024 ondertekenen de NDP-partners deze kwaliteits- en prestatiestandaarden. Hiermee pakt ieder zijn eigen rol en verantwoordelijkheid.

Congres Natuurlijk

28 nov 2024
09:00 - 00:00 uur
Zwolle
route

Congres Natuurlijk

Congres Natuurlijk is hét jaarlijkse kennis- e netwerkvent voor een natuurinclusie leefomgeving.

Communicatietoolkit

Download hier

Volg ons:

Privacy policy | © Nationaal Dakenplan 2022 | Cookie policy