NDP verzorgt Break-outsessie op Rooftop Symposium

Het Rooftop Symposium van 2024 heeft als thema ‘Het dak: voor iedereen?’. We onderzoeken samen hoe we dakruimte optimaal kunnen inrichten voor zowel menselijke als niet-menselijke stadsbewoners. We gaan in gesprek over wie mag profiteren van de nieuwe ruimte op het dak. Van wie is die ruimte en voor wie? Kunnen flora en fauna naast menselijke bewoners ook een plek krijgen? Hoeveel ruimte krijgen auto’s, zonnepanelen en drones?

NDP verzorgt break-outsessie

Het multifunctioneel benutten van leegstaande daken biedt kansen voor verschillende maatschappelijke opgaven. De extra ruimte wordt gezien, maar hoe zorgen we ervoor dat het gebruik van die ruimte structureel een plek krijgt binnen de gemeente? Een gesprek over stimulerend beleid onder moderatie van Pamela Logjes (Gemeente Den Haag), met Marije Schuurman en David van Weeghel (beiden gemeente Amsterdam), Paul van Roosmalen (gemeente Rotterdam), Wessel Tiessens (gemeente Den Haag) en Victor Everhardt.

Koffie voor NDP-partners

Voorafgaand aan de reguliere programmering - die om 11 uur start -  nodigen wij NDP-partners uit om 10 uur bijeen te komen voor een kop koffie. Het biedt een mooi netwerkmoment na de zomervakantie en Irene Poortinga deelt deze ochtend graag een sneak peak van het NDP-toekomstbeeld dat we tijdens de partnerdag in november officieel delen. 

De locatie: parkeerdek van q-park

Het symposium vindt dit jaar plaats op het dak van de parkeergarage Q-park Westergasfabriek. Dit event maakt deel uit van DAKPARK, een initiatief van Rooftop Symposium partner ROEF, die het bovenste dek van Q-park twee weken lang omtovert tot een park.

Meer over het programma lees je hier, je kaartje koop je hier.
Partners van Nationaal Dakenplan krijgen €45 korting op een regular bird kaartje met de code RS2024-NDP-leden.

Communicatietoolkit

Download hier

Volg ons:

Privacy policy | © Nationaal Dakenplan 2022 | Cookie policy