Het blauw-groene dak op!

Hoe kun je als woningcorporatie bijdragen aan de transitie op de daken? Waar begin je? In samenwerking met Natuur en Milieufederatie Utrecht, Stichting Regioplatform Woningcorporaties Utrecht (RWU) en Groene Huisvesters organiseren we een excursie naar het blauwgroene dak van de Hogeschool van Amsterdam. Kom op 19 januari van 15:00 tot 17:30 inspiratie op doen.

Blauw-groene daken hebben de bijzondere eigenschap dat ze meer regenwater kunnen bergen dan ‘gewone’ groene daken. Onder de groene laag van planten ligt een krattensysteem waarin regenwater wordt opgeslagen. Tijdens de excursie naar het blauwgroene dak van de Hogeschool van Amsterdam krijg je technische én financiële uitleg over dergelijke daken.

De experts die deze middag komen spreken zijn Thomas van der Vlis (De Alliantie) over 'kosten' en 'governance'; Jan Henk Tigelaar (Rooftop Revolution & NDP) deelt zijn inzichten over financiering van een duurzaam dak en Job Zaal (Solar Sedum B.V.) over de combinatie van zonnepanelen en groen. 

Aanmelden doe je hier. 

Communicatietoolkit

Download hier

Volg ons:

Privacy policy | © Nationaal Dakenplan 2022 | Cookie policy