14 september 2023: Rooftop Symposium

Op donderdag 14 september 2023 vindt het jaarlijkse Rooftop Symposium plaats. Dit jaar is het symposium op de groenste evenementenlocatie van Nederland; het Inspyrium te Cuijk, de winnaar van de Rooftop Award 2022.  

Samen kom je verder
Het thema is dit jaar 'Tijd voor Symbiose'. Want met slimme combinaties van functies en nieuwe technologie kunnen daken bijdragen aan herstel van de balans tussen mens en natuur. We werken toe naar een nieuw tijdperk: het Symbioceen. 

NDP verzorgt drie break-out sessies
Het NDP is goed vertegenwoordigd in het programma van het symposium. De volgende drie break-out sessies - verzorgd door NDP partners - staan in de middag (15:00 - 16:15 uur) op het programma:

NDP op inspiratiemarkt
Ook op de inspiratiemarkt delen NDP partners hun kennis. BDA, Foamglas, Id-verde, Triflex, IKO, Zinco en Zoontjens staan er met een stand. Ook wij zijn er uiteraard te vinden!

Op kwekersafari bij Ebben
Boomkwekerij Ebben biedt in de ochtend een safari door hun innovatieve kwekerij aan. Graag nodigen we NDP-partners én andere geïnteresseerden uit zich hier voor aan te melden en deze safari als een netwerkmoment aan te grijpen. 

Korting op ticket
Voor NDP-partners geldt een speciaal tarief van € 50. Gebruik hiervoor de kortingscode NDP2023. Kaarten bestel je hier.

Communicatietoolkit

Download hier

Volg ons:

Privacy policy | © Nationaal Dakenplan 2022 | Cookie policy