Jan Cromwijk – Vakmensen en innovatie

Jan Cromwijk werkt bij ISSO als toegepast onderwijskundige aan het verbeteren én versnellen van kennisuitwisseling in de bouw- en installatiesector. Als Programmamanager EU-projecten & scholing van vakmensen werkt hij fulltime aan een mix van Europese en Nederlandse projecten die daaraan bijdragen.

Sinds 2018 is Jan betrokken bij het Nationaal Dakenplan (toen nog bij de voorloper Green Deal Groene Daken). De zeer diverse mix van publiek-private partijen trok hem meteen aan. “Door verschillende netwerken aan elkaar te verbinden, krijg je beter zicht op de kansen en uitdagingen én krijg je sneller dingen gedaan. Het is een enthousiast, bevlogen netwerk en ik geloof erg in ‘willen is kunnen’.

Als trekker van het speerpunt ‘Vakmensen en innovatie’ zorgt Jan voor nog steviger verbindingen tussen de aangesloten partners, ook wil hij graag netwerken buiten het NDP aanhaken. “Ik ben blij als iedere partner vanuit eigen kracht toegevoegde waarde levert en als we elkaar als NDP-partners steeds vaker weten te vinden. Om samen te werken én ons te laten inspireren door elkaars werk. Zoals tijdens de laatste partnerdag op het nieuwe dak van AERES-hogeschool in Almere. Ik was onder de indruk van de fantastische combinatie van functies & aandacht voor diverse circulaire principes”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *