Samen aan de slag met klimaat-bestendige tuinen en daken

Aan de slag met duurzame daken

26 sep 2023
14:30 - 18:00 uur
Utrecht

Samen aan de slag met klimaat-bestendige tuinen en daken

Werk je bij een overheid, corporatie of als ambassadeur in de provincie Utrecht en hou je je bezig met het verbeteren van de woonomgeving of het verduurzamen van de woningvoorraad? Schrijf je dan in voor de bijeenkomst: ‘Samen aan de slag met klimaat-bestendige tuinen en daken’ op dinsdag 26 september van 14:30 tot 18:00 uur in het Stadskantoor Utrecht.

SAMEN AAN DE SLAG MET KLIMAATBESTENDIGE DAKEN EN TUINEN - Werk je als beleidsmaker bij een gemeente of woningcorporatie In de Provincie Utrecht en wil je professioneel aan de slag met duurzame daken? Kom dan 26 september naar de bijeenkomst ‘Samen aan de slag met klimaatbestendige daken en tuinen’.

Natuur en Milieufederatie UtrechtIVN, Instituut voor natuureducatieNationaal Dakenplan en RWU organiseren in samenwerking met de Gemeente Utrecht de bijeenkomst: ‘Samen aan de slag met klimaat-bestendige tuinen en daken’. We presenteren een aantal inspirerende voorbeeldprojecten, vertellen hoe de samenwerking is vormgegeven en laten zien wat de resultaten zijn.

Zo komt het succesvol vergroenen van de woonomgeving samen met huurders en andere inwoners weer een stapje dichterbij. 

Volg ons:

Privacy policy | © Nationaal Dakenplan 2022 | Cookie policy