Multifunctionele daken, wie financiert wat?

Interactieve sessie

5 okt 2023
13:00 - 15:30 uur
Den Haag
route

Multifunctionele daken, wie financiert wat?

Op donderdag 5 oktober hosten wij tijdens #uitjedakdenhaag een sessie over de financiering van Multifunctionele daken. Vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, corporaties, commerciële verhuurders en andere professionele partijen met plannen voor hun daken, zijn van harte welkom om aan deze discussie deel te nemen.

Multifunctionele daken, wie financiert wat? Op donderdag 5 oktober hosten wij tijdens het Haagse dekenfestival Uit je Dak een sessie over de financiering van Multifunctionele daken. Vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, corporaties, commerciële verhuurders en andere professionele partijen met plannen voor hun daken, zijn van harte welkom om aan deze discussie deel te nemen. 

Hoe te komen tot een financieel instrumentarium voor de ontwikkeling van meer m2 multifunctionele daken? Vaak wordt als eerste gedacht aan subsidies vanuit de overheid, maar een volwassen dakenlandschap met verschillende soorten dakgebruik vraagt om meerdere vormen van financiering. Zeker wanneer je zowel de kosten als de baten voor vastgoedeigenaren kunt kwantificeren.
Jan Henk Tigelaar deelt tijdens de sessie de uitkomsten van het NDP-onderzoek naar verschillende financiële constructies én illustreert de invloed van dakbenutting op de waardeontwikkeling van vastgoed. Vastgoedpartijen – commercieel, sociaal, maatschappelijk – en financiële instellingen: meld je snel aan. Voor deze activiteit is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Volg ons:

Privacy policy | © Nationaal Dakenplan 2022 | Cookie policy