Green Rooftop Dinner

Green Rooftop Dinner

11 jun 2024
18:00 - 21:00 uur
Amsterdam
route

Green Rooftop Dinner

Tijdens de vierde editie van het Green Rooftop Dinner gaan vastgoedeigenaren, investeerders, ontwikkelaars en vastgoedbeheerders onder het genot van een diner in gesprek over groen ondernemerschap in vastgoed in het algemeen en kansen voor blauw/groene daken in het bijzonder. De avond wordt georganiseerd door Loyens & Loeff, CBRE, gemeente Amsterdam, Amsterdam Weerproof en Green Business Club Zuidas.

Welke rol spelen netwerkcongestie en biodiversiteit bij de realisatie van blauwe-groene daken? Wat is het juiste moment om te investeren in het upgraden van vastgoed naar een duurzamere en klimaatadaptievere versie? En wat is de invloed van CSRD, rentetarieven en regelgeving? Leontien de Waal, Sector Banker AEC Industry bij ABN AMRO, en Marjolijn Versteegden, Global Solutions Director for Smart Sustainable Buildings bij Arcadis, geven antwoord op deze vragen en duiden de algehele urgentie van een duurzame gebouwde omgeving.

Meer informatie over het Green Business Club Zuidas vind je hier. Een impressie van de laatste editie van het Green Rooftop Dinner zie je hier.

Communicatietoolkit

Download hier

Volg ons:

Privacy policy | © Nationaal Dakenplan 2022 | Cookie policy