Nieuwe digitale rekentool voor multifunctionele Daken

De aanleg van een multifunctioneel dak vraagt om een investering en omdat de baten van altijd direct inzichtelijk zijn is soms lastig partijen bereid te vinden om ervoor te betalen. Het rekeninstrument LIFE @ Urban Roofs biedt hier een oplossing voor. De maatschappelijke en financiële kosten en baten worden inzichtelijk gemaakt via een rekeninstrument dat ontwikkeld is binnen het Europese Unie (EU) programma LIFE @Urban Roofs. 

Sluitende businesscase via rekentool

De digitale Multifunctionele Daken Tool werd gemaakt door Arcadis & CE Delft in opdracht van de gemeente Rotterdam. De tool versnelt de zoektocht naar de gouden combinatie voor elk dak én helpt je aan een sluitende business case waardoor het eenvoudiger wordt de financiering van multifunctionele daken rond te krijgen.

Eenvoudig in gebruik

In drie eenvoudige stappen loop je in 15 minuten door de ‘tool multifunctionele daken’. Wat is de gouden combinatie op uw dak? Het rekeninginstrument is in twee talen beschikbaar: Rekeninstrument LIFE@Urban Roofs (NL versie) en Digital Calculation Tool LIFE@Urban Roofs , evenals het Onderbouwingsrapport:

Onderbouwingsrapport LIFE@Urban Roofs 2.0_NL versie

Background Report LIFE@Urban Roofs 2.0_EN

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *