Aan de slag met duurzame daken

Aan de slag met duurzame daken

26 sep 2023
15:00 - 17:00 uur
Utrecht

Aan de slag met duurzame daken

Werk je als beleidsmaker bij een gemeente of woningcorporatie en wil je professioneel aan de slag met duurzame daken? NDP speerpunttrekker Ieke Benschop en Peter Hoogeweg van Stichting Regioplatform Woningcorporaties Utrecht (RWU) nodigen je uit voor de infomiddag ‘Aan de slag met duurzame daken’ op 25 april - tussen 15 en 17 uur.

UITNODIGING INFOMIDDAG DUURZAME DAKEN - Werk je als beleidsmaker bij een gemeente of woningcorporatie en wil je professioneel aan de slag met duurzame daken? NDP speerpunttrekker Ieke Benschop en Peter Hoogeweg van Stichting Regioplatform Woningcorporaties Utrecht (RWU) nodigen je uit voor de infomiddag ‘Aan de slag met duurzame daken’ op 26 september - tussen 15 en 17 uur. 

Met Marco van Dijk van Jutphaas Wonen over de combinatie groene daken en zonnepanelen, Dieke Verkruijssen van de Provincie Utrecht over de recent gelanceerde Utrechtse duurzamedakenkansenkaart en de subsidie die de provincie Utrecht heeft voor klimaatadaptatieve maatregelen, waaronder (waterbergende) groene daken.

Volg ons:

Privacy policy | © Nationaal Dakenplan 2022 | Cookie policy